KØLEBASSIN

saltvand

Kølebassin

Hos A/S KOTT har vi udviklet et kølebassin til opbevaring af børsteorm og sandorm i rindende saltvand. Dermed kan man opbevare børsteorm og sandorm over længere tid. 

Kølebassinerne er udviklet med henblik på, at man, som forretningsdrivende altid skal have mulighed for at tilbyde sine kunder friske og levende orm.

produktoplysninger

Generelt om bassinet

generelt

Det specialbyggede kølebassin er behandlet indvendigt med specielle saltvandsbestandige materialer, som også er med til at holde saltvandet køligt. Dermed har saltvandet altid den rette temperatur, og ormene holder sig derfor friske i længere tid. Kølebassinet er monteret med to aftagelige rum, som kan tages ud og rengøres efter behov. I hvert rum er der plads til ca. 5 kg. orm. 

I kølebassinet sørger et biofilter for, at saltvandet bliver filteret og renset for eventuelle urenheder. Derudover er der monteret specialfremstillet udstyr i form af luftpumper, slanger og filterbakker mv. Alt dette er med til at holde børsteorm og sandorm levende i længere tid. 

Der medfølger desuden to sorteringsnet, som anvendes til den daglige sortering. Ved at sortere ormene dagligt, holder de sig altid friske. 

Rent størrelsesmæssigt fylder kølebassinet det samme som en almindelig kummefryser, hvorfor den ikke kræver meget plads til opbevaring. 

MEDIer

Ønsker du at blive oprettet som leverantør?