Regnorm med hvidløg

ferskvand

Regnorm med hvidløg 12 stk.

Vores nyeste skud på stammen af regnorme, Garlic Nightcrawlers, som vi er meget stolte over, at have været med til at udvikle.

Vores regnorm kommer fra Canada, hvor de er kendt som NightCrawlers. De bliver samlet med håndkraft om natten, herefter bliver de pakket og sendt direkte til vores kæmpe lager i Frankfurt. Dermed er ormene helt friske, når vi modtager dem, og helt friske når vi sender dem videre ud til hele Europa.

Vores Canadiske regnorme bliver pakket med specielt foder, som giver den længste holdbarhed på det Europæiske marked.

Vi har den største samling af specialister i Skandinavien, og dermed også den største viden indenfor Canadisk regnorm – Den viden deler vi naturligvis ud af til vores kunder. Vi sørger for at leveringen foregår under de bedste forudsætninger og hjælper gerne med råd og vejledning til de bedste opbevaringsmuligheder

Med flere paller leveret hver uge, leverer vi de mest friske orm på hele det skandinaviske marked.

OBS! Vores produkt er 100% naturligt, og det er helt normalt at man kan se en form for mug i pakken ved modtagelse. Ormene spiser det, og det går ikke ud over kvaliteten af produktet.

produktoplysninger

Emballage og Opbevaring

Poser og bægre

Regnorm med hvidløg leveres i bægre á 12.

Ønsker du andre pakkestørrelser f.eks. til konkurrencer og arrangementer, så er dette også en mulighed. Kontakt os for særskilt tilbud

Opbevaring

Regnormene opbevares tørt ved 2°c. Ved korrekt opbevaring kan regnormene holde sig op til 12 uger.

Ønsker du at blive oprettet som kunde?