BØRSTEORM FRYSTØRRET

saltvand

Børsteorm Frysetørret

Til fiskeri efter saltvandsfisk som fladfisk, torsk, havørred mv. er levende børsteorm en uovertruffen agn. 

Dette er frysetørret børsteorm. Når denne proces laves formår man at bibeholde alle ormens naturlige dufte, smagsstoffer og proteiner. Ved brug af agnen, skal man blot lægge den i vand i ca. 10 min. Det er vigtigt, at man anvender det vand man efterfølgende vil fiske i, og derefter er agnen klar til brug.

Ormene kan holde sig op til 2 år i indpakningen. De skal holdes ved stuetemperatur eller blot et tørt sted. Pakken er lavet således at man kan åbne og lukke den, så man ikke skal bruge alle ormene på en gang. Så længe den gule pose blot er i pakken, har ormen mulighed for at holde sig i de 2 år.

Pakken er lavet således at man har mulighed for at hænge den op i sin butik ved siden af det andet ”langtidsholdbar” agn eller fiskegrej man har.

produktoplysninger

Emballage og Opbevaring

Poser

Den frysetørrede børsteorm, er pakket i poser, hvor der er mulighed for at åbne og lukke posen flere gange. 
Der er ca. 10-15 stk, i hver pose.

Opbevaring

Ormene kan holde sig op til 2 år i indpakningen. De skal holdes ved stuetemperatur eller blot et tørt sted. Pakken er lavet således at man kan åbne og lukke den, så man ikke skal bruge alle ormene på en gang. Så længe den gule pose blot er i pakken har ormen mulighed for at holde sig i de 2 år.

Ønsker du at blive oprettet som kunde?