XL-ORM FÆRDIGPAKKET

saltvand

XL-orm færdigpakket

Til fiskeri efter saltvandsfisk som fladfisk, torsk, havørred mv. er levende børsteorm en uovertruffen agn. Vi får leveret friske børsteorm flere gange ugentligt, således at vi altid har friske børsteorm på lager.

Efter flere års forsøg, har vi fået udviklet et helt specielt materiale, som har mulighed for at forlænge børsteormens holdbarhed. Den levende børsteorm kan nu holde sig i minimum 10 dage, i de færdigpakkede pakker. Vi har efter flere års forsøg endelig fået udviklet et materiale der har mulighed for at forlænge holdbarheden på børsteormen i færdigpakninger.

Fordelen ved den færdigpakket børsteorm er, at de er nemmere at have med at gøre. Man skal ikke selv stå og pakke dem ind, så man er fri for at røre ved ormen. Det eneste krav der er til dem er at de skal stå køligt, mellem 5-10°c, så et køleskab er optimalt. Med denne proces er ormen super nem at have med at gøre.

 

produktoplysninger

Emballage og Opbevaring

Poser og bægre

XL-ormene levere vi færdigpakket med ca. 20 stk. Samt i vores special produceret granulat. Som gør at vi nu har mulighed for at have længere levetid på ormen.

 

Opbevaring

Ved korrekt opbevaring på køl (5-10°C), kan XL-ormene leve i op til 10 dage, blot man husker at ryste dem blidt hverdag.

Ønsker du at blive oprettet som kunde?